SOUTĚŽ: Beata Hlavenková, Please The Trees i Houpací koně. Vyhrajte vstupenky na pražský Unifest

SOUTĚŽ: Beata Hlavenková, Please The Trees i Houpací koně. Vyhrajte vstupenky na pražský Unifest 

V klubu Kaštan v pražském Břevnově se v sobotu 4. září odehraje pilotní ročník Unifestu, který na třech stageích přivítá zástupce alternativní hudební scény. Zasoutěžte si s námi o vstupenky!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Dramaturgie nového Unifestu, jehož první ročník si připomene dvacet let od založení slovenského vydavatelství Slnko Records, chce překračovat žánrové a stylové hranice. Gros je hudební hledačství, výrazová unikátnost a silné osobní výpovědi interpretů.

Sousední zemi bude reprezentovat kapela Longital, folková zpěvačka Zuzana Homolová, písničkářka Lucia Piussi, která představí projekt Terrible 2s navazující na Živé kvety, a také kytarová ikona Andrej Šeban.

Z domácích umělců sólově vystoupí klavíristka a zpěvačka Beata Hlavenková, jež zanedlouho vydá desku Žijutě, chybět nebude ani formace Please The Trees, blueswoman Jana Štromská nebo Houpací koně, kteří se postarají o osobitou afterparty festivalu. Na pódiu se také speciálně objeví na jeden koncert obnovená skupina United Cans Unlimited.

Letošní program uzavře veřejná dražba obrazu Jakuba Königa, jejíž výtěžek poputuje na charitativní účely.

Chcete se zúčastnit soutěže o vstupenky na zářijový Unifest? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 1x dvě vstupenky na festival.

Soutěžní otázka:

Ve které čtvrti se nachází pražský klub Kaštan úzce spjatý se spolkem Unijazz?

A) Vršovice

B) Hlubočepy

C) Břevnov

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz (do předmětu napište UNI). Výherce vyhlásíme ve středu 1. září. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Julie Hrnčířová

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Jazzová sekce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!