Kateřina Marie Tichá nazpívala titulní píseň filmu Spící město. Debut pokřtí na podzim v Praze

Kateřina Marie Tichá nazpívala titulní píseň filmu Spící město. Debut pokřtí na podzim v Praze 

K premiérovému dobrodružnému snímku Spící město režiséra Dana Svátka podle předlohy Martina Vopěnky přináší klip k titulnímu songu Vlci čerstvá držitelka Ceny Anděl Kateřina Marie Tichá. Celou debutovou desku pokřtí 21. října v pražské Malostranské besedě.

Je to vždy radost, když si někdo všimne vaší práce. Navíc poctou, když si vaši píseň do svého filmu vybere vynikající režisér, jakým je Dan Svátek. Děj videa k písni Vlci mapuje scény z filmu, které pouze doplňuji svým zpěvem ve scenériích potemnělé krajiny České Kanady, kde se film natáčel,“ uvedla Kateřina Marie Tichá.

Podle režiséra byla volba zpěvačky, která letos získala sošku pro Objev roku v rámci Cen Anděl, sázkou na jistotu. „Stejně jako v případě skladby Kříž Davida Stypky, kterou jsem v minulosti použil do svého filmu Úsměvy smutných mužů,“ doplnil Svátek. Právě s doprovodnou kapelou Bandjeez, jež byla pevně spjata se zemřelým zpěvákem, nyní písničkářka jezdí po festivalech. 

Vstupenky na říjnový křest loňského alba Sami, na němž vydala i duet Divoká s Davidem Stypkou, jsou v předprodeji v síti Ticketstream.

Foto: Radek Kudláček

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!