Premiérové díly Ulice exkluzivně nabízí Voyo

Premiérové díly Ulice exkluzivně nabízí Voyo 

Videotéka Voyo nabízí už nyní prvních pět epizod zbrusu nové řady Ulice. Na televizních obrazovkách poběží další sezóna seriálu od 16. srpna.

Už od devátého srpna mohou diváci sledovat nové díly Ulice, která sedmnáctou sezónu zahajuje s koncem letních prázdnin. Dramatické osudy rýsované milostnými vztahy, pracovními příhodami a zdravotními problémy budou opět otevírat známé „uliční“ tváře napříč generacemi od Rudolfa Hrušínského mladšího přes Matyáše Valentu po Veroniku Čermák Mackovou.

Populární dramedy chystá mnoho dějových zvratů. Magda se za netradičních okolností seznámí se sympatickým podnikatelem Mirkem, kterého ztvárnil Daniel Bambas. „Přichází do děje jako Prokopův kamarád, který se při lezení ve skalách seznámí s Magdou. Jak se to mezi nimi bude vyvíjet, zatím nemůžu prozradit. Ale je to veskrze pozitivní báječná postava – takový princ na bílém koni,“ uvedl herec.

Rodina Nyklových zase bude řešit nečekané starosti se svými potomky, ať už v podobě závislosti na počítačových hrách, nebo finančních nesnází s jejich provozovaným bistrem. Marečkovi si projdou zkouškou vztahu, jež souvisí s manželovým odjezdem do Norska kvůli dluhům a ilegálním zakázkám.

Nové díly Ulice sledujte v předstihu zde

Foto: archiv Voyo

| Redakce Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!