Napiš krátkou vzpomínku na divadelní zážitek minulého roku a vyhraj dvě vstupenky na Richarda III., letošní premiéru Shakespearovských slavností

Napiš krátkou vzpomínku na divadelní zážitek minulého roku a vyhraj dvě vstupenky na Richarda III., letošní premiéru Shakespearovských slavností 

Omlouváme se, všechna představení slovenské inscenace Richard III byla v Praze z technických důvodů zrušena! Výhercům budou nabídnuty vstupenky na jiné představení.

 

Letní shakespearovské slavnosti 2012 představí v české premiéře slovensko české drama Richarda III. v hlavní roli s Robertem Rothem. Festival, jejímž generálním partnerem je skupina PPF, patří neodmyslitelně k letním divadelním zážitkům nejen v Praze. 

Napiš krátkou divadelní vzpomínku minulého roku a vyhraj dva lístky na představení Richarda III. 27.7.2012. Představení se odehraje na Pražském hradě. Vybrané texty budou zveřejněny v divadelní rubrice na Informuji.cz.

Podmínky:

- texty zašlete spolu s vaší korespondenční adresou na e-mail soutez@informuji.cz nejpozději do čtvrtka 19.7.2012 20:00.

- 3 výherci vybraní naší redakcí budou v den skončení soutěže kontaktováni emailem

- každý výherce vyhrává dvě vstupenky

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit případně změnit její pravidla. V případě zrušení představení ze strany pořadatele neposkytujeme náhradní vstupenky. (soutěž se ruší)

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům, ani k jiné manipulaci s ní.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!