Detektivka podle Ann Cleeves i dokudrama o Breivikovi. Voyo láká na seriálové novinky

Detektivka podle Ann Cleeves i dokudrama o Breivikovi. Voyo láká na seriálové novinky 

Streamovací služba Voyo láká s přelomem prázdnin na novinky ve své videotéce. Diváci se mohou těšit na televizní rekonstrukci tragických událostí z 22. července 2011 v Norsku nebo na adaptaci krimi románu britské klasičky žánru.

VOD platforma Voyo začátkem srpna spouští šestidílnou minisérii 22. července, jež připomíná deset let starý případ Anderse Breivika, který v jeden den spáchal bombový útok na vládní budovu v Oslu se sedmi obětmi na životech a následně zavraždil šedesát devět převážně nezletilých účastníků tábora na nedalekém ostrově Utøya.

Do severoanglického hrabství Northumberlandu zve detektivka Zločiny z vřesovišť (Vera) čítající už deset sérií. Titulní protagonistka je nekonvenční kriminalistkou, která se více než na fakta soustředí na empatický postoj ke kauzám, z něhož směřuje k závěrům. Seriál vychází z knižní předlohy Ann Cleeves.

Záhadnému zmizení mladé dívky na více než dva tisíce kilometrů dlouhé turistické trase Grande Randonnée 5 se snaží přijít na kloub hrdinové seriálu Ztracená v divočině (GR5), kteří se rozhodnou vydat po stopách pohřešované s cílem zjistit, zda šlo o nehodu, sebevraždu, nebo trestný čin.

Nezadaná právnička s tváří herečky Kristen Johnson žije v sitcomu Zase single naproti bytu trojice povahově diametrálně rozdílných rozvedených mužů, o které se stará nejen po pracovní stránce. Zženštilý Stuart, sukničkář Phil a k počítači přikovaný Haskell v konfrontaci se sousedkou jsou základem komických situací tohoto seriálu, který stejně jako ostatní zmíněné můžete zhlédnout na Voyo.

Foto: archiv NRK

| Redakce Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!