SOUTĚŽ: Golem. Vyhrajte vstupenky na loutkovou inscenaci v rámci pražských Vyšehrátek

SOUTĚŽ: Golem. Vyhrajte vstupenky na loutkovou inscenaci v rámci pražských Vyšehrátek 

Festival loutkového a autorského divadla pro rodiny s dětmi Vyšehrátky letos vstupuje do osmnáctého ročníku. O prvním zářijovém víkendu nabídne představení pro batolata i čerstvé školáky, mezi nimi hru na motivy legendy o Golemovi, kterou uvede v pátek 3. září odpoledne. Zasoutěžte si s námi o vstupenky!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Loutková pohádka Golem vychází z prastarých židových pověstí o proslulém hrdinovi z hlíny, kterého stvořil rabín Löwe na pomoc proti vychytralým rádcům císaře Rudolfa II. Golemova síla jej uchvátí natolik, že mocnou oživenou sochu, která bezmyšlenkovitě naslouchá příkazům svého pána, zatouží využít jako válečnou zbraň.

Inscenace se uskuteční v rámci Vyšehrátek v prostorách Královské akropole na pražském Vyšehradě. Pořádající Studio Damúza představí svůj aktuální repertoár, v němž nechybí trojhra Pohádky z lesa, ukolébavka podle knihy Petry Kubáčkové Batosnění nebo nekonvenční pohádku Medvědí princ.

Chcete se zúčastnit soutěže o vstupenky na inscenaci Golem? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 2x dvě vstupenky na 3. září od 14.30 hodin.

Soutěžní otázka:

Ve kterém roce proběhl první ročník festivalu VyšeHrátky?

A) 2015

B) 1991

C) 2004

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz (do předmětu napište GOLEM). Výherce vyhlásíme v pondělí 23. srpna. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Studia Damúza

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!