Festival Proti proudu zveřejnil kompletní program

Festival Proti proudu zveřejnil kompletní program 

Festival zvaný "Proti proudu", který je spojen s  městem Moravské Budějovice již od roku 1997 kdy vznikl s myšlenkou pomoci oblastem postiženým záplavami v ČR, už má i pro letošek pevný line-up, na který láká po čtrnácté v řadě své fanoušky a milovníky hudby.

Pořadatelé tradičního festivalu Proti proudu definitivně uzavřeli hudební program a pátek a sobota 20. - 21. července tak nabídnou samé hudební lahůdky. Návštěvníci se dočkají například nesmrtelné Mňágy a Žďorp, „mejdanových“ Skyline a slovenské Dj hvězdy B–complexa. Festival bude již tradičně v těchto prázdninových dnech hostit areál letního kina v Moravských Budějovicích.

„Loni, kdy byl festival jednodenní a zadarmo, jsme zaznamenali rekordní účast návštěvníků, bohužel to znamenalo tlačenice  a tím snížení jejich komfortu. Proto jsme se rozhodli vrátit festival do dvoudenního formátu a opět zavést vstupné,“ sdělil vedoucí Tomáš Veverka. Dodal, že cena vstupenky, 200 Kč za oba dny, je spíše symbolická.

Páteční program bude soustředěn na menší scénu a vyvrcholí vystoupením Prago Union a slovenské dnb hvězdy B – Complex. Naplno se festival rozjede v sobotu, kdy se návštěvníkům otevřou obě dvě scény. Mladší publikum se může těšit na pop-punkový nářez v podobě Rybiček 48, které vystřídá ska koktejl složený z Basta Fidel, Tkeskač a ruských M.A.D. Publikum do varu přivede špička české festivalové scény Skyline a zchladnout mu nedovolí ani Mňága a Žďorp v čele s Petrem Fialou.

„Samotné uspořádání festivalu zůstane stejné jako v loňských ročnících, k dispozici bude kompletně zastřešená druhá scéna, stanové městečko a několik barů umístěných ve velkoprostorových stanech a stánků s občerstvením,“ slíbila místopředsedkyně sdružení Barbora Pipášová.

Kompletní program a další informace na: www.protiproudu.cz.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!