Ve jménu otce, syna a rodiny Gucci. Nejnovější snímek Ridleyho Scotta se ukazuje v první upoutávce

Ve jménu otce, syna a rodiny Gucci. Nejnovější snímek Ridleyho Scotta se ukazuje v první upoutávce 

Životopisné drama připomene skandální nájemnou vraždu vnuka slavného módního návrháře. Tragický příběh prokletí rodiny Gucci se představuje v prvním traileru a nešetří půvabem ani elegancí

Režisér Ridley Scott se po neúspěšném opětovném návratu do vetřelčího universa obrací k daleko filozofičtěji přízemnější látce a představí letos dokonce dva nové snímky. Kromě historického dramatu Poslední souboj uvede ke konci roku do kin také životopisné drama House of Gucci, v němž připomene tragickou událost 90. let, která vedla k pádu módního impéria rodiny Gucci.

Maurizio Gucci (Adam Driver) a Patrizia Reggiani (Lady Gaga) byly během 70. a 80. let nesmírně populárním párem, který pozorně sledoval skoro celý svět. Alespoň do chvíle, než Patrizia nechala svého manžela zabít. Za objednávku nájemné vraždy dědice módního impéria byla odsouzena na 29 let.

Snímek zkušeného Ridleyho Scotta vychází původně z knižní předlohy The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed napsané Sarou Gay Forden a podle první upoutávky nabídne pohled na stylově elegantní a zdánlivě okouzlující život slavného páru, tragickou událost i její následky.

Pro Lady Gaga je House of Gucci prvním snímkem od tři roky starého uvedení úspěšného remaku Zrodila se hvězda Bradleyho Coopera, za níž získala nominace na Oscara. Adam Driver se po hereckých nominací za BlacKkKlansman (2018) a Manželskou historii (2019) pro změnu v letošním roce objeví rovnou v obou filmech Ridleyho Scotta. Hvězdné obsazení snímku o jehož režii se dlouho zajímal například i Martin Scorsese dále doplní Al Pacino, Jared Leto, Salma Hayek a Jeremy Irons.

House of Gucci dorazí do našich kin 25. listopadu.

Foto: Variety

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!