Hraný seriál o Pokémonech? I to je možné na Netflixu

Hraný seriál o Pokémonech? I to je možné na Netflixu 

Netflix pravděpodobně chystá nový seriál ze světa Pokémonů. Na starost by jej měl mít Joe Henderson, který se jako scénárista podílel například na oblíbeném seriálu Lucifer.

Kultovní Pokémoni dostanou pravděpodobně novou formu. Netflix podle serveru Variety chystá nový hraný seriál tohoto světoznámého fenoménu. Původně počítačová hra, později animovaný seriál s více než dvěma sty epizodami, oběhly celý svět a oslovily několik generací. Nyní se Netflix pravděpodobně chystá zrealizovat i hraný seriál.

Hraný film ovšem vznikl již v roce 2019. Pokémon: Detektiv Pikachu zavedl diváky do alternativní současnosti, ve které pospolu žijí lidé i Pokémoni. V něm jedna z nejoblíbenějších virtuálních postav Pokémon Pikachu spojí své síly s chlapcem jménem Tim, aby vypátral záhadně zmizelého Timova otce.

Vzhledem k tomu, že přípravy seriálu o Pokémonech jsou ještě na samotném počátku, nejsou známy bližší informace ohledně dějové linie. Nicméně jedno jméno je se seriálem spojeno již nyní, totiž Joe Henderson. Henderson se scenáristicky a producentsky podílí na populárním seriálu Lucifer, který na Netlixu v září odvysílá již svou poslední šestou sezónu. Seriál Pokemonů má rozšířit již poměrně rozsáhlý zástup adaptací v čele s Castlevanií, PUBG, Resident Evilem či Zaklínačem.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!