Matt Damon a Adam Driver spolu svedou Poslední souboj v režii Ridleyho Scotta

Matt Damon a Adam Driver spolu svedou Poslední souboj v režii Ridleyho Scotta 

14. století, Francie. Dva rivalové bojující o svou vlastní čest a ctnost jedné ženy. Krutý Poslední souboj režiséra Ridleyho Scotta, který má zamířit na podzim do kin, má svůj první oficiální trailer. V hlavních rolích se představí Matt Damon, Adam Driver, Jodie Comer a Ben Affleck.

Film Poslední souboj zavede diváky do Francie, do období krutých středověkých soubojů o rytířskou čest. Dva přátelé Jean de Carrouges (Matt Damon) a Jacques Le Gris (Adam Driver) se rázem obrátí jeden proti druhému, když Marguerite (Jodie Comer), manželka Carrougese, obviní právě Le Grise ze znásilnění.

Le Gris obvinění popírá, a tak spor dvou mužů má vyřešit duel. Souboj na život a na smrt přinese pouze jednoho přeživšího, který tak svým vítězstvím stvrdí skutečnou Boží vůli a pravdivost jedné z verzí události. Carrouges tím ovšem nedává všanc pouze svou čest a čest své ženy, ale i jejich holé životy. Pokud totiž Carrouges prohraje, Marguerite bude jakožto lhářka a cizoložnice upálena zaživa.

Středověký příběh Posledního souboje vznikl na motivy skutečné historické události. Nově zveřejněný trailer k filmu působí skutečně epicky. Filmová novinka, která pochází z dílny oceňovaného režiséra Ridleyho Scotta, se měla původně objevit v kinech již koncem roku 2020. Z důvodu pandemie bylo ovšem natáčení odloženo a poslední klapka padla až v loňském říjnu. Očekávaná velkolepá podívaná zamíří na filmová plátna 15. října 2021.

Kdy a kde dávají film: Poslední souboj

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Podobné filmy

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!