Country Fontána rozezní v srpnu pražskou Štvanici

Country Fontána rozezní v srpnu pražskou Štvanici 

Pražský festival Country Fontána Praha se letos uskuteční od 13. do 14. srpna v areálu pražské Štvanice. Mezi vystupujícími nebude chybět Banjo Band Ivana Mládka či skupina Pacifik.

Největší country festival v České republice - to je Country Fontána. Pražské vydání zamíří do areálu Štvanice 13. a 14. srpna. Akce se měla konat v červnu minulého roku, z důvodu vládních nařízení ovšem musela být přesunuta. Vstupenky zůstávají v platnosti, nakoupit je lze prostřednictvím portálu Ticketstream.cz.

V pátek 13. srpna zahrají od 14:00 hodin skupina Pacifik, Petr Kocman, Honza Vančura, Patrola Šlapeto, Radim Flender, Rekonvalescence a Talent 2021.

Sobotní den pak bude od 10:00 hodin patřit umělcům jako jsou Jarda Samson Lenk, Banjo Band Ivana Mládka, Jitka Vrbová, Mirek Paleček, Pozdní sběr, Folk Team, Cross Country, Mirek Řihošek (Plavci), Michal Tučný revival Plzeň a Talent 2020.

Hudební přehlídku festivalu jako vždy zahájí vítěz soutěže Talent Country Radia. Na své si přijdou i děti - k dispozici jim bude skákací hrad a vláček. Zakoupené vstupenky jsou platné pro oba festivalové dny.

Foto: archiv Country Fontána 2019

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!