Nejsledovanější seriály na Voyo: minisérie s Hughem Lauriem i mistrná Agatha Christie

Nejsledovanější seriály na Voyo: minisérie s Hughem Lauriem i mistrná Agatha Christie 

Platforma Voyo divákům nabízí to nejaktuálnější ze seriálové tvorby. Nepřehlédněte žebříček top deseti nejsledovanějších novinek ve videotéce.

Městečko Schitt´s Creek

Zbohatlická rodina Roseových se ze dne na den ocitá na mizině. Z honosného domu zaplaveného značkovým oblečením a žijícího bujarými večírky se stěhují do podřadného motelu v městečku Schitt’s Creek, kde se postupně setkávají s místními občany. Všech šest sérií populárního kanadského titulu najdete na videoportálu Voyo.

Agatha Christie: Zkouška neviny

Počin podle díla brilantní autorky detektivek rozdělený na dvě epizody začíná jak jinak než vraždou v polovině padesátých let v Anglii. Mladík Jack je odsouzen za vraždu své adoptivní matky, neustále však tvrdí, že je nevinen. Po roce a půl od spáchání zločinu se v jejich rodném domě scházejí Jackovi sourozenci, kteří znovu otevírají záhadný případ.

Černé vdovy

Hrdinkami úspěšné skandinávské krimi série jsou tři protřelé ženy, které už dávno zjistily, že svatebním slibem nezarmoutíš. K rozvodu ale nepřistoupily z prostého důvodu – jejich polovičky jsou totiž obávaní gangsteři. Jediným způsobem, jak vyjít z manželství bez úhony, je tak nechat své chotě zlikvidovat…

Znovu 20

Darren Star je zavedená seriálová značka, který do televizních obrazovek přivedl hity jako Beverly Hills: 90210, Sex ve městě nebo Melrose Place. Neméně populárním se stala i romance s notnou dávkou humoru o čtyřicetileté ženě, které vyšší věk brání prosadit se na pracovním trhu. Rozhodne se o věku zalhat, aby dostala vysněnou pozici asistentky ve vydavatelství. Je ale otázkou, jak dlouho zapírání věku protagonistce vydrží.

Milenky

Nevěra, těhotenství nebo smrt blízkého člověka jsou tématy, které reflektuje seriál slovenské provenience o čtveřici přítelkyň v rozmezí třicátnic až čtyřicátnic. Titulními postavami jsou právnička Zuzana, lékařka Kristina, realitní makléřka Sandra a Míša, jež je ženou v domácnosti.

Nobel

Osm dílů severské kriminálky vás zavede do světa rozvědky, konspirace, špionáže a norské zahraniční politiky. Děj sleduje dvě příběhové linky, jednu na vojenské misi v Afghánistánu a druhou v Oslu, kam se hrdina vrátí z válkou zmítané země k rodině. Seriál se natáčel i v české metropoli, hned v pilotní epizodě se objeví Kongresové centrum Praha.

Doživotí

Detektivek není na Voyo nikdy dost. Mezi další se řadí opět norská detektivka v čele s bývalou vyšetřovatelkou Victoriou Wollovou, která vlivem neblahých událostí musela odložit odznak a zbraň a převléknout se do vězeňského munduru. Za co dostala kdysi uznávaná policistka doživotní trest odnětí svobody?

Dvojí tvář

Voyo nabízí další krimi, tentokrát šestidílnou minisérii z Velké Británie. Pojednává o policistce Nancy, která udržuje tajnou konexi s drogovým dealerem. Kontroverzní podnikatel je však zastřelen a kriminalistka se ujímá vyšetřování jeho vraždy, přičemž je sama pohřešovanou svědkyní tohoto zločinu.

Knězem na útěku

Buddy má spoustu dluhů, které ho dostanou až do malé venkovské osady, kde se zastavil čas. S cílem ukrýt se před světem se rozhodne zcizit identitu místnímu homosexuálnímu knězi. Zda se mu podaří oklamat zdejší občany a pochopit písmo svaté, to se dozví diváci nové seriálové komedie.

Noční manažer

Hvězdný Hugh Laurie alias doktor House ztvárňuje ústřední postavu obchodníka se zbraněmi v adaptaci stejnojmenného románu světoznámého prozaika Johna le Carrého. Ve špionážní minisérii se po jeho boku objevují neméně proslulí Tom Hiddleston a Olivia Colman.

Foto: AMC

| Redakce Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!