Highjump 2021 proběhne v limitované edici

Highjump 2021 proběhne v limitované edici 

Hříměždický lom navzdory původním zprávám nakonec přeci jen přivítá své skokany. 22. ročník mistrovství ČR v extrémních skocích do vody Highjump se uskuteční 30. a 31. července v limitované edici.

Highjump každoročně uvádí zástupce elity extrémních skoků do vody, ani letos vedle tuzemské skokanské špičky nebudou chybět zahraniční sportovci. Pro skokany do vody bude připravena věž s výškou 16 a 12 metrů nad vodní hladinou, což je výška, která zaručuje velmi zajímavou podívanou.

Původní zprávy ohledně oblíbené akce Highjump oznamovaly, že letos tato sportovní událost neproběhne. Díky uvolňování protiepidemických opatření se organizátoři domluvili se zastupitelstvem obce a akce proběhne za limitovaných podmínek. Tradiční letní akce tak proběhne pro 2000 návštěvníků. Vstupenky jsou v předprodeji v síti Ticketstream

"Jsme rádi, že nakonec můžeme Highjump uspořádat. Bude to pro nás takový návrat na začátek. Věříme, že to může návštěvníky bavit. Zažít závody do vody téměř tak, jako když jsme začínali," říká Tomáš Kučera, jeden z pořadatelů akce. 

Kromě skoků do vody budou u lomu již tradičně hrát DJové. Na hudebním programu organizátoři usilovně pracují a budou jej postupně zveřejňovat. Návštěvníci si budou mít možnost také vyzkoušet skok do obřího nafukovacího polštáře, posedět v relax zóně, dát si dobré jídlo a užít si show přímo u vody. 

Highjump se tradičně koná ve hříměždickém lomu. Letošní ročník proběhne 30. a 31. července, limitovaný počet vstupenek je k dispozici na síti Ticketstream.

Foto: archiv www.HIGHJUMP.cz

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lom Hříměždice nabízí i další akce

Místo konání: Lom Hříměždice

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!