Letní pohoda na festivalu Mezi ploty

Letní pohoda na festivalu Mezi ploty80%

Rodinná atmosféra, nepřeberné množství možností se zabavit a skvělá nálada – to všechno už tradičně nabízí festival Mezi ploty. Letošní ročník jediného multižánrového festivalu odehrávajícího se v prostředí psychiatrické léčebny, zdá se, přesáhl, co do návštěvnosti, všechna očekávání. S tím počítali i provozovatelé stánků s občerstvením, kterých se zde seskupil enormní počet: kromě tradičních palačinek a českých dobrot jste mohli ochutnat mexické, italské a dokonce vietnamské speciality.

Festival, na kterém posilnění alkoholickými nápoji je naprosto nepřípustné, ještě jednou dokazuje, jak skvělou zábavu si dokážeme užit bez litrů zlatavého moku. Ovšem kromě již tradiční Kofoly se na Mezi plotech nabízelo i nealkoholické pivo pro opravdové osvěžení v letní den.

Dobrá nálada se šířila nejenom mezi návštěvníky, ale i mezi interprety, kteří, jako utržení z řetězu, předváděli, vtipkovali, polévali žíznivé diváky vodou a zkrátka užívali si svých vystoupení , co to jde. Pomyslným vrcholem sobotního programu byl koncert Gypsy.cz, kteří rozjeli jedinečnou show se vším všudy, a jen letmý pohled na přítomné stačil k pochopení, že na pahorku před ČEPS stagei se shromáždily vskutku všechny věkové kategorie a příslušníci všech možných hudebních žánrů, především aby se skvěle pobavili.

U divadla, stejně jako v minulých ročnících, platilo pravidlo, že kdo dřív přijde, ten dřív mele, proto na představení takových velikánů, jako je Divadlo na zábradlí či HA divadlo stály několikahodinové fronty. Alternativně jste se ovšem mohli zastavit na jednom z dětských představení, které ve své většině nepostrádaly nápad a byly volně přístupné i na poslední chvíli.

Dnes se na festivalu představí Toxique, Vladimír 518, Jablkoň, Chinaski, divadlo Sklep a mnozí další: další dávka letní pohody pro všechny vaše smysly.

Názor informuji.cz: 80%

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!