Městečko Schitt´s Creek se exkluzivně objeví na videoportálu Voyo!

Městečko Schitt´s Creek se exkluzivně objeví na videoportálu Voyo! 

Kanadský komediální seriál Městečko Schitt´s Creek získal v dvaasedmdesátém ročníku cen Emmy devět zlatých sošek, včetně té za nejlepší seriál. A teď jej mohou vidět čeští diváci pouze ve videotéce Voyo.

Chcete vidět netradiční zajímavou komedii? Městečko Schitt's Creek takové parametry rozhodně splňuje. Děj sleduje příběh zbohatlické rodiny Roseových, která se ze dne na den ocitne na mizině. Přepychový dům, značkové oblečení, šperky, záplava peněz, drahé večírky a auta – to všechno je pryč. Zbylo jim pouze malinké městečko Schitt's Creek, které kdysi John, hlava rodiny, koupil jako vtip.

Nyní se celá rodina se svými několika málo drobnostmi stěhuje do podřadného motelu ve svém městě, kde se postupně setkává s místními občany, kteří nevěří vlastním očím – Roseovi jsou vskutku unikát. Manželé Johnny a Moira a jejich dospělé děti David a Alexis zažívají jeden šok za druhým. Představte si, že jste celý život žili v přepychu, vše za vás dělal najatý personál, a najednou čelíte reálnému životu. Jak to asi dopadne?

I když postavy působí na první pohled jako povrchní karikatury, čím déle s nimi jste, tím více si uvědomujete, že opak je pravdou. Během šesti sérií tedy poznáte městečko i jeho nechtěné obyvatele, a rozhodně to budete stát za to. Městečko Schitt's Creek je vskutku výjimečný kousek. Doma v Kanadě sklidil obrovský úspěch. Nakonec dobyl i amerického diváka a teď má šanci i český divák, který ho už nyní najde na Voyo.

Ceny Emmy se v loňském roce jako všechny akce konaly online a tvůrci a herci si ocenění přebírali ze svých gaučů, ale například tvůrci sitcomu Schitt's Creek sledovali udílení společně v rouškách v salonku v Torontu. Ceremoniál se tak podle agentury AP de facto konal na 130 místech v desítce zemí světa.

Na jevišti v hale v Los Angeles, odkud se ceremonie přenášela v přímém přenosu, se objevilo jen několik celebrit, které vyhlašovaly vítěze. Jako první tak učinila herečka Jennifer Aniston, která virtuálně předala cenu za nejlepší herečku v komediální sérii Catherine O'Hara. Za sitcom o zkrachovalé zámožné rodině nucené přestěhovat se do zapadlého městečka Schitt's Creek dostali cenu i jeho tvůrci – otec a syn Eugene a Daniel Levyové za hlavní a vedlejší mužskou roli.

Foto: archiv CBC

| Redakce Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!