SOUTĚŽ: Pražské divadelní léto. Užijte si hvězdná představení s výhledem na panorama metropole

SOUTĚŽ: Pražské divadelní léto. Užijte si hvězdná představení s výhledem na panorama metropole 

Severní terasu Kongresového centra Praha oživí pilotní ročník letní divadelní scény, která láká i na koncerty a pohádky pro děti. Zasoutěžte si s námi o vstupenky!

AKCE JE ZRUŠENÁ

Program Pražského divadelního léta otevře v pondělí 12. července premiérová komedie Královny, v níž se tři ženy – Vilma Cibulková, Jana Boušková a Karolína Půčková, sejdou v lázeňském hotelu řešit s humorem sobě vlastním nenadálé životní události.

Během následujících tří týdnů se diváci mohou těšit na českou obdobu Sexu ve městě, inscenaci Můžem i s mužem v čele s Vandou Hybnerovou, černou komedii Není Korona jako Corona reflektující loňskou karanténu, stand upovou show Miloše Knora nebo koncerty Jakuba Smolíka i operní pěvkyně Andrey Tögel Kalivodové.

Chcete se zúčastnit soutěže o vstupenky na představení dle vlastního výběru? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. 12., 19. a 26. července vylosujeme vždy dva výherce, kteří oba získají dvě vstupenky.

Soutěžní otázka:

Jak zní původní název budovy Kongresového centra Praha?

A) Palác kultury

B) Federální shromáždění

C) Transgas

Správnou odpověď spolu s preferovaným představením a termínem jeho konání nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz (do předmětu napište VYŠEHRAD). Výherce vyhlásíme 12., 19. a 26. července. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Spolu-hra

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!