SOUTĚŽ: Kouty Fest. Poslechněte si naživo Davida Kollera i Buty kousek od Poděbrad

SOUTĚŽ: Kouty Fest. Poslechněte si naživo Davida Kollera i Buty kousek od Poděbrad 

Za málo peněz hodně muziky, tak zní motto Kouty Festu, který se 24. července odehraje ve sportovním areálu v Koutech na Nymbursku. Zasoutěžte si s námi o vstupenky!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

V polovině června se pořadatelé Kouty Festu rozhodli navzdory přetrvávající pandemii a nejistým vyhlídkám uspořádat hudební festival prezentující zvučná domácí jména i začínající interprety. Namísto původního headlinera v podobě kapely Doga se do čela letošního programu dostává David Koller a také kapela Buty a písničkář a stand up komik Vojtaano.

Vystoupí i méně známí Schodiště, Zputnik, Adrian T. Bell, Maniac, Aiko, My Project nebo Glad for Today, začíná se úderem sobotní dvanácté hodiny. Návštěvníci mohou využít kyvadlové dopravy od vlakového nádraží v Poděbradech.

Chcete se zúčastnit soutěže o vstupenky na Kouty Fest? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 3x2 vstupenky na festival.

Soutěžní otázka:

Který literát je autorem textu k letošnímu singlu Vězeňkyně od Davida Kollera?

A) Jaroslav Rudiš

B) Jáchym Topol

C) Matěj Hořava

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz (do předmětu e-mailu napište KOUTY). Výherce vyhlásíme v pondělí 12. července. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Davida Kollera

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!