Dymytry a Traktor letos znovu spojí své síly na Monster Meeting turné

Dymytry a Traktor letos znovu spojí své síly na Monster Meeting turné 

Navzdory okolnostem proběhl v minulém roce projekt Monster Meeting, který se roku 2020 stal největším celorepublikovým turné. Nyní se kapely Dymytry a Traktor znovu chystají na cestu za fanoušky do různých měst, poprvé zavítají 26. června do Ostravy a svou šňůru zakončí v říjnu v Praze.

Oblíbené rockové kapely Dymytry a Traktor zahájili své avizované turné Monster Meeting. 26. června potěšili své fanoušky v Ostravě, odtud se poté rockeři vydají do řady dalších měst po celé republice.

V domácích halách i na open-air prostorech odehrají Dymytry a Traktor pro fanoušky rocku a metalu speciální společný koncert na velkém pódiu s výpravnou scénou a špičkovou technikou. „Monstrózní turné“ bude pro kapely Dymytry a Traktor jedinou šňůrou - je to tedy pro fanoušky jedinečná příležitost, jak si obě kapely užít letos naživo.

Kromě kontinuální tříhodinové show plné energických songů, ohňů a speciálních efektů na unikátní scéně vyplněné led projekcí, nabídnou Dymytry a Traktor spoustu dalších koncertních i nekoncertních překvapení. Mezi nimi nebudou chybět speciální hosté, na vybraných koncertech zahrají například Trautenberk, Alkehol a další předkapely. Vstupenky jsou v předprodeji k dostání na Ticketstream.

Program turné:

Foto: Monster Meeting 2020 Konopiště. J. Beník

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!