SOUTĚŽ: Antarktida jede! Vyhrajte nové podepsané CD od Pokáče

SOUTĚŽ: Antarktida jede! Vyhrajte nové podepsané CD od Pokáče 

Je pozitivní, má rád kočky a svým fanouškům by určitě zahrál i na Antarktidě. Jeho nové CD, navíc podepsané pozitivním umělcem, můžete vyhrát na našem Instagramu!

Písničkář Pokáč vydal na konci května již třetí studiovou desku. Na albu Antarktida navazuje na úspěšná díla Vlasy a Úplně levej a ještě stačí glosovat aktuální události nebo se starat o malého syna. Písničky na Antarktidě vznikly během let 2019 a 2020. Z vyprodaného Fóra Karlín už v lednu 2022 zamíří do O2 Arény, kde nové album pokřtí. Sympatický Pražák se ale zastavil i ve studiu Informuji.cz a v rámci série Proudcast s námi probral vše od nadsázky, tání ledovců i velikosti zmíněné O2 areny.

Pokáč věnoval do soutěže podepsané album Antarktida, které teď může být vaše. Stačí si s námi o něj zahrát! Soutěžní otázku najdete na našem instagramu. Odpověď tak napište právě tam pod příspěvek a nezapomeňte lajknout instagramové profily Informuji i Pokáče. Podrobná pravidla najdete v příspěvku. Výherce vyhlásíme ve čtvrtek 1. července. Nápovědu jsme ukryli v našem rozhovoru. Hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci. Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!