SOUTĚŽ: Praha dekadentní. Vyhrajte vstupenky do abecedy neřestí v Tančícím domě

SOUTĚŽ: Praha dekadentní. Vyhrajte vstupenky do abecedy neřestí v Tančícím domě 

Nejodvážnější výstava v historii pražské Galerie Tančící dům ukazuje dekadenci a erotický život v metropoli v průběhu minulého století. Ale pozor, přístup dovolen pouze zletilým návštěvníkům. Zasoutěžte si s námi o vstupenky!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Vykřičené domy v prvorepublikové éře, esteticky zajímavé akty, zakázaná pornografie během normalizace nebo první československé erotické pomůcky. Výstava Praha dekadentní představuje intimní život doslova podle abecedy. Expozice seřazená od A do Ž poodhalí zákulisí striptýzů, sexuálních menšin nebo třeba cenzury v Barrandovských ateliérech.

Novou výstavou otevíráme třináctou komnatu každého z nás. Počítáme s tím, že to na některé návštěvníky bude příliš odvážné, ale věříme, že ostatní tuto otevřenost naopak ocení,“ nechal se slyšet ředitel galerie Robert Vůjtek. Expozice zůstane přístupná denně mezi 9. a 19. hodinou až do konce března příštího roku.

Pohled do expozice. Foto: archiv Galerie Tančící dům

Chcete vyhrát vstupenky na výstavu Praha dekadentní? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 3x2 vstupenky.

Soutěžní otázka:

Co se na výstavě dozvíte pod písmenem G?

A) všechno o prvorepublikové gay komunitě

B) jaké prezervativy se vyráběly v poválečném Československu

C) která první dáma bývala dívkou lehkých mravů

Nápovědu najdete zde. Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz (do předmětu e-mailu napište DEKADENCE). Výherce vyhlásíme v pondělí 28. června. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Galerie Tančící dům

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!