Kapela Divokej Bill se v létě vydá na hudební Marathon

Kapela Divokej Bill se v létě vydá na hudební Marathon 

Přestože covidová situace se lepší, řada letních hudebních festivalů se znovu odkládají, anebo se konají v komornějších podmínkách. Kapela Divokej Bill ovšem našla jinou cestu ke svým fanouškům - místo tradičních festivalových scén vyhlašuje své vlastní turné menších koncertů s názvem Marathon 2021. Série koncertů po celé republice má navázat na úspěšný model Pov!ražení, který kapela realizovala v minulém roce.

"Vzhledem k tomu, že festivalová sezona je zase prakticky v troskách, rozhodli jsme se pro podobný model tour jako minulý rok s tím, že jsme rozšířili počet zastávek a dostaneme se tak i na místa, kde jsme loni nebyli," komentuje chystaný Marathon kytarista a zpěvák kapely Divokej Bill Roman Procházka.

Kapela ovšem zavítá i na notorická známá i svá oblíbená místa, jako jsou třeba Loket či Úvaly. Od množství letních zastávek se odvíjí také název turné - Marathon odkazuje zároveň k jedné ze skladeb, ale také k současné covidové situaci, která je "během na dlouhou trať".

Během svého letního "běhu" stihne kapela navštívit 35 míst rozvrstvených po celé České republice, její součástí budou i vystoupení na některých menších verzích velkých festivalů. Chybět nebudou ani hosté, které kapela bude postupně představovat.

Marathon je jedna z našich nejnovějších pecek. Poprvé ji naživo mohli návštěvníci slyšet asi už v O2 Areně, ale my ji pořád zdokonalujeme a můžeme slíbit, že i letos ji divákům zahrajeme

slibuje zpěvák a frontman kapely Vašek Bláha

Kapacita jednotlivých koncertů bude závislá na aktuálních epidemiologických opatřeních a podmínkách, stejně jako pravidla, za jakých se bude možné do areálu dostat. Vstupenky jsou již v předprodeji na Ticketstreamu.

Foto: archiv kapely

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!