SOUTĚŽ: Ráj pro milovníky sladkého. Vyhrajte vstupenky na Čokoládový trh v Litomyšli a Kroměříži

SOUTĚŽ: Ráj pro milovníky sladkého. Vyhrajte vstupenky na Čokoládový trh v Litomyšli a Kroměříži 

Vůbec poprvé zavítá do Kroměříže a Litomyšle událost pro všechny milovníky čokolády a nejrůznějších cukrovinek. Do jihomoravského města dorazí Čokoládový trh o víkendu od 4. do 6. června, ve východních Čechách se uskuteční od 18. do 20. června. Zasoutěžte si s námi o vstupenky!

Stánky na obou trzích nabídnou rozličné tabulkové čokolády, pralinky, lanýže, ale také třeba karamel, francouzské makronky, cupcaky nebo palačinky. Návštěvníci si k nim budou moci dát kávu, pivo či také nevšední čokoládové víno.

Doprovodný program zahrne koncerty africké a mexické hudby, vystoupení kouzelníka, malování na obličej pro nejmenší nebo show proslulého balónkáře Tomáše Okurka. Příchozí se navíc mohou zapojit do hry o poklad. Stačí, když si u vstupu zakoupí zlatý čokoládový pohárek a najdou k němu klíč. Pouze jeden z ukrytých klíčů otevře výherní truhlu s hodnotnými dárky i peněžní odměnou.

Chcete vyhrát vstupenky na Čokoládový trh v Kroměříži, nebo v Litomyšli? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 5x3 vstupenky na kroměřížskou akci a 5x3 vstupenky na litomyšlskou akci.

Soutěžní otázka:

Kde přesně se v Litomyšli v červnu odehraje Čokoládový trh?

A) v klášterních zahradách

B) na zámku

C) ve Smetanově domě

Správnou odpověď spolu s preferovaným městem, kde byste rádi trh navštívili, nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz (do předmětu e-mailu napište ČOKOLÁDA). Výherce vstupenek do Kroměříže vyhlásíme ve čtvrtek 3. června, výherce lístků do Litomyšle vyhlásíme v pondělí 14. června.

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Pexels

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!