Herečka Sandra Nováková - mám problém s hodnými, milými rolemi

Herečka Sandra Nováková - mám problém s hodnými, milými rolemi 

„Chlap mě musí umět rozesmát“ tvrdí půvabná herečka Sandra Nováková. Jak o sebe a svého přítele Jana Nejedlého pečuje, o možnostech moderní medicíny a také o jejich hereckých zážitcích jsme si povídali v pražském studiu Pretty woman figure.

Když se Sandra rozhodla, že zpevní svou postavu jinak než cvičením, na které jí tolik času nezbývá, objevila studio Pretty woman figure u Anděla.

Přednedávnem se přítelovi Honzovi podařilo zhubnout za poslední měsíc devět kilo tím, že jí pravidelně, méně a zdravě. Protože teď ale zůstává pořád na stejné váze, rozhodl se využít moderní a pohodlný způsob hubnutí, bailine."

Co tato procedura obnáší?

S: Času je vždycky hrozně málo a fakt je, že tady to jedno 40 minutové cvičení vyjde na takové to intenzivní 2 hodinové cvičení v posilovně.
Lehnu si na 40 minut, obloží mě pak vždycky elektrodami a cvičí to jakoby za vás. Ještě u toho můžete pracovat, učit se texty a tak…takže je to strašně fajn.
Zpevní to tělo a nastartuje metabolismus, rychleji to pak spaluje a lidi hubnou.

J: Když jsem to viděl, tak jsem se rozhodl taky tomu mému hubnutí trochu pomoct.

Je nějaký zákrok, který byste v životě nepodstoupili?

J: Liposukci, nikdy v životě.

S: Já liposukci nepotřebuju, zatím jsem ani o ničem nepřemýšlela, takže je pro mě zbytečné se tím zabývat.

Jaký máte názor na radikálnější zásahy moderní medicíny?

S: Když to někdo potřebuje a zvedne mu to sebevědomí, tak proč ne. Ať každý zachází se svým životem podle svého svědomí.

Co vás, Sandro, na mužích přitahuje?

S: Chlap mě musí umět rozesmát a to si myslím, že je nejdůležitější.

Vzhled a péče o tělo je pro herecké povolání důležitý, někdy dokonce i zásadní, ale zajímaly nás také Sandřiny herecké zkušenosti a postřehy.

Jak vnímáte nahotu ve filmu?

Já jsem v podstatě vždycky schytala nějakou roli, kde jsem se musela alespoň trošku obnažit. Ale myslím si, že když je to natočeno hezky, citlivě a je to důležité pro charakter postavy, tak to primárně neodsuzuju.
Ani vlastně nemůžu říct, že to odsuzuju, protože jsem se několikrát svlíkla.
Když náhodou neutečou ty fotky z natáčení…Partnerovi to vůbec nevadí.
Bohužel, když to unikne, tak to je jiná věc.

Jaké role se vám hrají nejlépe a jaké ráda nemáte?

Mám problém s hodnými, milými, vlastně postavami jakoby trošku bez výrazu nebo bez vnitřního boje. Je to na mě asi takové až příliš plytké. To mě moc nebaví. Mám radši takové vyhraněnější postavy, kde se s tím musím trošku poprat. Teď jsem dokonce měla možnost hrát dokonce laktační psychózu, že jsem až skončila na psychiatrii. To mě hrozně bavilo.

Jak vzpomínáte na své filmové začátky?

To jsem vlastně byla dítě, které moc nevnímalo, co se kolem něho děje a které ve filmu hrálo, ale o herectví se nedá moc mluvit. Spíše se těžilo z přirozenosti a z toho, že s námi pan režisér dokázal pracovat a dovést nás ke svému záměru. Bylo to skvělé a hrozně fajn.

Máte nějaký herecký vzor, nebo někoho s kým byste si ráda zahrála?

Znovu bych chtěla hrát s Bárou Polákovou. Účinkovaly jsme spolu v Soukromých pastech a už jsme vlastně spolu dlouho nikde nehrály.

Pomáhá vám nějaké životní krédo?

Já se neřídím žádným životním krédem.  Důležité je být pozitivně naladěný, ze všeho si vzít to pozitivní.  Když vám je špatně, tak si říct, že to třeba tak má být. Že bude lépe.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Herečka Sandra Nováková - mám problém s hodnými, milými rolemiHerečka Sandra Nováková - mám problém s hodnými, milými rolemi
 

Mohlo by se ti líbit...

Rozhovory

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!