Ve vinařství i v korunách stromů. Anna K. se připravuje na letní turné

Ve vinařství i v korunách stromů. Anna K. se připravuje na letní turné 

Na dvacítku koncertů se během hlavních prázdnin chystá vyrazit zpěvačka Anna K., kterou publikum nejprve potká 1. července na brněnském hradu Špilberk.

Termíny vůbec prvních koncertů Anny K. v tomto roce jsou venku. Na dvacet čtyři letních vystoupení interpretka zavítá do metropole, ale i do řady menších měst po celé republice. V průběhu července a srpna se zastaví v Kolíně, Českých Budějovicích, Přerově, Žďáru nad Sázavou nebo třeba v Plzni. Diváci uslyší jak osvědčené hity, tak například i loňskou nahrávku Na malou chvíli.

Bylo to dlouhý a hodně smutný období. Ale konečně je to tady! Už se nemůžu dočkat, až prvního července vyjedeme s kapelou v naší dodávce na první koncert po téměř roční pauze. Já už se snad těším i na naší milovanou dálnici D1, hlavně ať už hrajem! nechala se slyšet zpěvačka.

Některá místa v rámci série Letní večery, ale i ostatních koncertů budou vcelku netradiční. Se skupinou se objeví na zámcích v Pardubicích či v Dačicích, na Stezce v korunách stromů v Jánských lázních nebo na Lipně i v prostorách vinařství v Popicích u Znojma.

Foto: Jenda Nožička

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!