Návrat Přátel bude. Speciál bude mít na HBO GO premiéru 27. května

Návrat Přátel bude. Speciál bude mít na HBO GO premiéru 27. května 

Věhlasná manhattanská šestice Ross, Monica, Phoebe, Joey, Chandler a Ross se vrací na televizní obrazovky. Streamovací služba HBO Max uvede speciální epizodu Reunion se všemi hlavními představiteli i řadou hostujících celebrit ve čtvrtek 27. května, k vidění bude také na českém HBO GO.

Nový díl legendárního sitcomu Přátelé bude jen jeden a celý improvizovaný. Herci a herečky nebudou hrát své postavy, ale sami sebe. Kromě ústředních kamarádů se ve speciálu objeví také představitel Moničina bývalého partnera Richarda Tom Selleck či Maggie Wheeler, jež hrála dotěrnou Chandlerovu expřítelkyni s nezaměnitelným smíchem Janice.

 

V epizodě nebudou v hostujících rolích chybět ani Justin Bieber, Lady Gaga, David Beckham, pákistánská bojovnice za lidská práva a držitelka Nobelovy ceny za mír Malala Yousafzai, Kit Harington známý ze Hry o trůny nebo korejský boy band BTS.

Taková věc se neděje každý rok, ale ani ne jednou za deset nebo patnáct let. Mám velkou radost z možnosti se shledat s mými Přáteli. Bylo to lepší než kdy dřív,“ napsala seriálová Monica Courteney Cox na svém instagramovém účtu.

Premiéru epizody, jež se natáčela začátkem letošního roku v původních studiích Warner Bros v americkém Burbanku, tvůrci odložili kvůli pandemii covidu-19.

Foto: Warner Bros

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!