Devadesátky, Špunti na cestě, či nové díly Případů 1. oddělení. Česká televize představila novinky ze své produkce

Devadesátky, Špunti na cestě, či nové díly Případů 1. oddělení. Česká televize představila novinky ze své produkce 

Česká televize chystá celou řadu novinek i návrat divácky oblíbených seriálů. Nové řady se dočkají třeba Případy 1. oddělení, mezi očekávané novinky patří například minisérie Devadesátky, komediální seriál Špunti na cestě, či detektivní Stíny v mlze. V desítkách nových projektů se představí hvězdy jako Hřebíčková, Trojan, Špalková, Langmajer, Ramba, Vetchý či Bohdalová.

První čtvrtina letošního roku je pro Českou televizi z pohledu sledovanosti nejúspěšnější za posledních třiadvacet let. Napomohly tomu i jarní premiérové seriály, jako jsou Zločiny Velké Prahy, Kukačky, minisérie Božena nebo novoroční film Poslední Aristokratka

Česká televize nyní představila nové filmy, seriály a další pořady ze své produkce. V přípravě je nový komediální seriál Špunti na cestě, detektivní Stíny v mlze nebo minisérie Devadesátky. Po šesti letech padne také první klapka třetí řady Případů 1. oddělení.

Svůj pořad chystá vítězka soutěže Peče celá země Petra Burianová, která v deseti dílech představí recepty z českého a moravského venkova. Na dokumentech pracuje Olga Sommerová i Jiří Strach. Ten se po minisérii Docent zaměří na jubilantku Jiřinu Bohdalovou. Královna časosběru Helena Třeštíková se znovu vrátí k recidivistovi Renému. A pro své nejmenší diváky připravuje Česká televize pokračování Anči a Pepíka i premiérový večerníček Jezevec Chrujda.

Devatenáct nových výrazných projektů jsou však jen zlomkem toho, co má Česká televize aktuálně v přípravě nebo ve výrobě. Blízko dokončení je detektivka Stíny v mlze s Petrou Špalkovou a Jiřím Vyorálkem v hlavních rolích, a také seriál Devadesátky, v němž hrají Ondřej Sokol, Martin Finger, Vasil Fridrich nebo Pavel Batěk.

Hlavně to zdraví - Miroslav Hanuš, Simona Stašová, Anna Fialová a Jiří Langmajer

Ve střižně už je i televizní série s pracovním názvem Pozadí událostí Jana Hřebejka a Petra Jarchovského nebo pět příběhů Marka Epsteina, které uvidí diváci České televize pod názvem Hlavně to zdraví na přelomu roku. V prvních dvou příbězích se divákům představí třeba Anna Polívková, Roman Zach, Jan Dlouhý, Anna Fialová, Simona Stašová nebo Jiří Langmajer.

Jiří Langmajer se objeví také v chystané dobrodružné komedii Špunti na cestě, která naváže na filmovou předlohu, jež vidělo v kinech více než čtyři sta tisíc lidí. Uprostřed natáčení je i třídílná minisérie Docent s ústřední postavou docenta Stehlíka v podání Ivana Trojana, jemuž zdatně sekundují Tereza Ramba, Ondřej Vetchý, Matěj Hádek a Marek Taclík. 

Poslední závod. Foto Nikolas Tusl

Do znovuotevřených kin se už teď těší režiséři, včetně Jana Prušinovského, který se po dokončených Chybách začal věnovat lehce testosteronové komedii Grand Prix. Tomáš Hodan chystá svůj celovečerní debut Poslední závod, kde chce připomenout lyžaře Hanče, Ratha a Vrbatu. Záběry aktuálně sbírá také Ivo Macharáček, aby v pokračování Tajemství staré bambitky potěšil před Vánocemi v kinech nejen děti.

Foto: Česká televize

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!