Dara Rolins chystá první a jediný online koncert. Již v neděli bude znovu Nablízko svým fanouškům

Dara Rolins chystá první a jediný online koncert. Již v neděli bude znovu Nablízko svým fanouškům 

Jedinečná hudební událost, která se nebude opakovat. Dara Rolins se představí svým fanouškům výjimečně online koncertem z prostoru Skybar hotelu The President Praha. Koncert s názvem Nablízko proběhne 16. května od 20:00.

Již více než rok jsou koncertní sály, kluby a areály s přestávkami zavřené. I proto celá řada umělců hledá alternativní cesty jak se se svými fanoušky spojit a zprostředkovat jim nové umělecké a kulturní zážitky.

Online prostředí je jedním z možných východisek, které nyní využije zcela poprvé i Dara Rolins. Jedinečná příležitost zažít koncert Dary v komornějších unplugged podmínkách se naskytne již 16. května od 20:00. Vstupenky na koncert je možné zakoupit v síti Ticketstream.

Svůj online koncert Dara Rolins výstižně pojmenovala Nablízko. Během svého vystoupení představí staré hity i aktuální skladby v novém hávu, tentokrát bez tanečnic, v doprovodu kapely, smyčců i skvělých vokalistek. Dara Rolins slibuje, že unikátně zazní i písně, které nikdy dříve naživo nezpívala.

Dara Rolins stihla také namluvit pohádku Princezna se zlatou hvězdou na čele z pera jedné z nejvýznamnějších domácích literátek Boženy Němcové. Pohádky četly dětem známé osobnosti ku příležitosti aktuální výstavy Svět pohádek Boženy Němcové, která se koná v Obchodním domě Kotva.

Foto: Facebook Dary Rolins

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!