300 let před Hrou o trůny. HBO zveřejnilo první snímky ze seriálu House of the Dragon

300 let před Hrou o trůny. HBO zveřejnilo první snímky ze seriálu House of the Dragon 

Nový připravovaný seriál House of the Dragon diváky znovu zavede do fantastického světa knih George R. R. Martina. Děj se odehrává 300 let před událostmi seriálu Hra o trůny. HBO nyní zveřejnilo první oficiální snímky seriálu, který se nedávno začal natáčet. Svou premiéru bude mít v roce 2022 na HBO.

Co se dělo před Hrou o trůny? Nový seriál House of the Dragon diváky přenese do nového příběhu o rodě Targaryenů, který vychází z knihy George R. R. Martina Oheň a krev.

V hlavních rolích se představí Emma D‘Arcy jako princezna a dračí jezdkyně s čistou valyrijskou krví Rhaenyra Targaryen. Sic prvorozená dcera krále, jako žena na trůn nemá nárok. Dědicem trůnu je mladší bratr krále Viseryse, princ Daemon Targaryen, nepřekonatelný válečník a dračí jezdec s pravou dračí krví. Daemona ztvární Matt Smith.

Daemon a Rhaenyra. HBO

Steve Toussaint se představí jako Lord Corlys Velaryon, přezdívaný Mořský had. Lord z rodu Velaryonů, valyrijského rodu stejně starého jako rod Targaryenů.  Lord Corlys je nejslavnější námořní dobrodruh v dějinách Západozemí, vybudoval z Velaryonů mocný rod, který je dokonce bohatší než Lannisterové a který má největší námořnictvo světa.

Nejkrásnější ženou v Sedmi královstvích je Olivia Cooke alias Alicent Hightower, která oplývá dvorskou grácii i politickým talentem. Její otec Otto Hightower (Rhys Ifans), je oddaným královým pobočníkem. Největší hrozbou pro království je podle pobočníka králův bratr Daemon a jeho postavení následníka trůnu.

Nový seriál House of the Dragon bude mít premiéru na HBO v roce 2022.

Foto: HBO

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Daemon a RhaenyraMořský hadAlicent a Otto
 

Mohlo by se ti líbit...

Podobné filmy

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!