Lucerna Music Bar chystá další Open Air. Od června startují koncerty pod širým nebem

Lucerna Music Bar chystá další Open Air. Od června startují koncerty pod širým nebem 

Hudební fanoušci se letos znovu dočkají letní scény Lucerna Music Baru. Nová koncertní série láká do areálu Branických Ledáren na celou řadu předních českých a slovenských interpretů. Mezi účinkujícími nebudou chybět Chinaski, J.A.R., Mig 21, Ben Cristovao, Tomáš Klus a řada dalších.

První ročník Lucerna Music Bar Open Air proběhl v loňském roce trochu pod tlakem okolností. Pandemická situace vyhnala kulturní dění do venkovních prostor, Lucerna Music Bar Open Air se tak konal na holešovickém Výstavišti.

Lucerna Music Bar Open Air 2020

"Doba covidová nás vyhnala z klubu ven. Paradoxně jsme si užili asi nejlepší léto za celou historii Lucerna Music Baru. Koncerty pod širým nebem mají velké kouzlo a už na prvních akcích jsme si říkali, že letní scéna nesmí zůstat jen světlým bodem v jinak škaredém roce, ale že bychom z toho měli udělat každoroční tradici," říká majitel Lucerna Music Baru Michal Filip.

Letošní ročník se tentokrát posune o pár kilometrů proti proudu Vltavy a zakotví v areálu Branických Ledáren. Vedle historické budovy Ledáren se nachází nově revitalizovaný prostor, který bude uzpůsoben na míru hudebního festivalu. Mezi účinkujícími nebudou chybět Chinaski, J.A.R., Mig 21, Ben Cristovao, Pražský výběr, Monkey Business, David Koller, Tomáš Klus a řada dalších.

Program pro rok 2021

"Chceme, aby si u nás návštěvníci kromě skvělých koncertů užili i pohodovou letní atmosféru a aby se náš areál stal takovou kulturně-relaxační zónou pro celou rodinu, která v Praze zatím stále chybí," popisuje plány v Ledárnách Michal Filip.

Kapacita areálu a bezpečnostní a hygienická pravidla budou přizpůsobeny aktuálně platným pravidlům stanoveným Ministerstvem zdravotnictví a Krajskou hygienickou stanicí. Lucerna Music Bar Open Air proběhne od června do září.

Foto: Petr Klapper

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Branické ledárny nabízí i další akce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!