Autokoncerty v holešovické tržnici. Festival Art Parking je zpět

Autokoncerty v holešovické tržnici. Festival Art Parking je zpět 

Druhý a snad poslední ročník drive-in festivalu avizují pořadatelé Art Parking, který od pátku 23. dubna zakotví v Pražské tržnici. Dubnový program láká na autokoncerty, od května by měl nabídnout divadelní představení pod širým nebem i změnit dějiště.

Do konce dubna se na pódiu v bývalých holešovických jatkách vystřídají kapely Vypsaná fiXa, Sto zvířat, Znouzectnost nebo písničkář Xavier Baumaxa. Vystoupení začínají vždy v 19 hodin. Moderace se ujme slam poetrista Anatol Svahilec spolu se storytellerem Justinem Svobodou.

Naším cílem není vytvářet specifickou autokulturu, naším cílem je ukázat, že živá kultura je stále živá. Cítíme niternou potřebu zprostředkovat setkání mezi tvůrcem a jeho divákem, potřebujeme do společnosti vnést naději a vrátit víru v krásu, radost a kvalitní mezilidské vztahy,“ nechal se slyšet producent projektu Jakub Vedral. Následující jarní program by se měl odehrát už bez aut.

Objednání vstupenek a občerstvení včetně jeho doručení zákazníkovi proběhne bezkontaktně z prostředí domova, případně z osobního automobilu za dodržení hygienických podmínek. „Máte třeba chuť na pivo nebo popcorn, tak vám stačí z auta poslat sms zprávu na číslo, které dostanete u vjezdu do areálu, a za chvilku vám hosteska vše donese až k okýnku,“ upřesnil za organizátory Karel Kratochvíl.

Foto: Jan Hromádko

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!