Zpěvačka Patricie nazpívala píseň o Tomášovi Klusovi

Zpěvačka Patricie nazpívala píseň o Tomášovi Klusovi 

Patricie, mladá zpěvačka a písničkářka, nahrávala ve studiu svojí zbrusu novou píseň pojednávající o Tomášovi Klusovi. Hudbu i text k písni si  napsala sama, produkce se chopil Boris Carloff, který stál za deskami kapely Kryštof, Charlie Straight či A Banquet. Nahrávání se účastnili muzikanti ze zpěvaččiny kapely, mezi nimiž je teď nově i Jakub Antl, baskytarista kapely NIGHTWORK. Píseň bude vypuštěna do rádií i na web ještě před létem a má šanci stát se letním hitem. K písni samozřejmě nebude chybět ani videoklip, který se bude natáčet v nejbližších dnech.

Zdá se, že zpěvačka si pro zpracování svých písní ráda vybírá známé osobnosti. Veřejnosti se nejdříve představila s písní Obama, kdy si tropila legraci z amerického snu i samotného prezidenta, teď svou pozornost namířila na Tomáše Kluse. Je píseň výpovědí zamilované fanynky nebo to má posluchač vnímat jako parodii?

Patricie se nechala v několika rozhovorech slyšet, že se jí Tomášova hudba líbí a že by s ním v budoucnu ráda spolupracovala. Není se čemu divit. Sama Patricie se ve své hudbě stylově ke Klusovi blíží. Již na její první desce, která sklízela velmi pozitivní ohlasy, byl slyšet vliv folku a to jak textově, tak hudebně. Teď dokazuje, že pop folk je parketa, kde se cítí nejpříjemněji. Když zpívá "jsem jen fanynka, ale můžu být i dobrá maminka", nechává posluchače zmateného, co tím ta holka myslí.

Novodobá písničkářka, která vystupovala už s Xindlem X, Ivanem Hlasem či Marií Rottrovou, je zatím na scéně nováčkem ale má velkou budoucnost. Píše si vlastní texty i hudbu, sama se doprovází na kytaru a klavír, a časem by se ráda ujala i aranžování, které vedle jazzového zpěvu momentálně studuje na VOŠ Jaroslava Ježka. Samotná Patricie ale o slávu prý moc nestojí. "Mně prostě baví hrát. Nejvíc se těším, až v létě vyrazím se svým kytaristou někam do Paříže, kde budeme hrát pro lidi na ulici, jen tak pro zábavu." Kromě toho čeká Patricii několik koncertů s Nocí filmové hudby po boku Dana Bárty, Báry Basikové a dalších, či vystoupení na Benátské noci. A do toho také natáčení nové desky, takže se máme na co těšit!

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Zpěvačka PatriciePatricie s producentem Borisem CarloffemPatricie
 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!