Směsici jižanského country a rapu přináší Marpo v singlu Hillbilly

Směsici jižanského country a rapu přináší Marpo v singlu Hillbilly  

Ponurou detektivkou Temný případ odehrávající se v americké Louisianě se nechal inspirovat raper Marpo, jehož nový singl Hillbilly je první vlaštovkou chystaného alba Backwoods Bred. Deska má vyjít letos v červnu.

Backwoods Bred bude stylově navazovat na předchozí nahrávku Dead Man Walking, na níž Marpo proložil rap s jižanským country, a podle interpreta posluchače naprosto vtáhne do bažin státu Louisiana, kde se natáčel klip k songu či vznikaly vizuály pro desku.

Z hudebního hlediska kombinujeme 808 spodky s akustickými kytarami, dobrem, mandolínami a tunou dalších nástrojů. Vše nahráváme ve studiu Babylon v Teplicích za dozoru našeho dvorního producenta Clinta Murphyho,“ uvedl Marpo.

Múzou mu prý tentokrát byl televizní seriál True Detective vysílaný na stanici HBO, v němž kriminalisté roky pátrají po masovém vrahovi. „Točil se v New Orleans a místech okolo. Proto jsme se vydali do Louisiany a Mississippi, které mají opravdu jedinečnou atmosféru. Natáčeli jsme i na stejných místech, kde točil Woody Harellson a Mathew McConaughey,“ doplnil raper.

Foto: Lukáš Jirkovský

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!