S monitoringem v hlavě uniká manželovi. Černohumorná sci-fi minisérie s Cristin Milioti má trailer

S monitoringem v hlavě uniká manželovi. Černohumorná sci-fi minisérie s Cristin Milioti má trailer 

HBO během dubna odvysílá osmidílný seriál Made for Love kombinující dystopický thriller s cynickým humorem. Herečka Cristin Milioti známá z komedie Palm Spring a sitcomu Jak jsem poznal vaši matku ztvární choť technologa, který do ženina mozku vložil přístroj sledující každý její krok.

Režisérská trojice S. J. Clarkson, Stephanie Laing a Alethea Jones vycházejí ze stejnojmenného románu Alyssy Nutting, který na scénář převedl spolutvůrce netflixovského seriálu Maniak Patrick Somerville.

Zdánlivě idylický život Hazel v podání Cristin Milioti a miliardáře Byrona, kterého ztvárnil Billy Magnussen, se začíná rozpadat v momentu, kdy žena zjistí, že jí manžel do mozku vsadil čip zvaný Made for Love (stvořen pro lásku – pozn. red.), kterým partnerku dokáže vysledovat, pozorovat a monitorovat její „emocionální data“.

Protagonistka po neblahém zjištění prchá do rodného města uprostřed pouště za stárnoucím ovdovělým otcem, kterého hraje Ray Romano, a jeho robotickou chotí Diane.

HBO Max uvede první tři epizody v premiéře ve čtvrtek 1. dubna. Další trojice dílů bude dostupná o týden později a závěrečné dvě části streamovací platforma nabídne 15. dubna. Seriál bude brzy dostupný také ve videotéce HBO GO.

Foto: HBO

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!