Rybičky 48 nazpívali Svatební hymnu a pořádají tematickou soutěž

Rybičky 48 nazpívali Svatební hymnu a pořádají tematickou soutěž 

České hudební scéně chyběla svatební písnička, míní pop punková formace Rybičky 48. K nové skladbě nazvané přiléhavě Svatební hymna organizují přidruženou soutěž Milionová svatba, jejíž výherce získá exkluzivní koncert kapely pro svou oslavu manželství.

Tři ze čtyř členů uskupení Rybičky 48 vstoupili v posledních pěti letech „do chomoutu“, a tak Svatební hymna podle frontmana Jakuba Ryby přirozeně vyplynula. „Rosteme, zrajeme a pozvolna vedle našich krásných žen dospíváme, a tak se nás víc týká i téma svateb, nových přírůstků, a o to víc si dokážeme užívat obyčejně krásných věcí,“ uvedl.

Samotný nápad na Svatební hymnu vznikl na naší vlastní svatbě, protože mi chyběla nějaká novější písnička s tématem svatby, když pominu pěknou, ale desítky let starou píseň Když si báječnou ženskou vezme báječnej chlap,“ doplnil zpěvák.

Spolu s vypuštěným singlem i klipem připravili pro své fanoušky tematickou soutěž. „Do projektu Miliónová svatba bude zapojen i náš partner Captain Morgan, svatební koordinátoři: „Stačí říct jen ano“ a jejich partneři. Pro vítěze soutěže by tedy měl být připraven vcelku hodnotný balíček,“ vysvětlil manažer kapely Martin Řehoř.

Foto: Dominik Kučera

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!