Očekávaná premiéra Ligy spravedlnosti Zacka Snydera míří na HBO GO

Očekávaná premiéra Ligy spravedlnosti Zacka Snydera míří na HBO GO 

Vize Zacka Snydera konečně spatří světlo světa - staronová Liga spravedlnosti bude uvedena 18. března všude tam, kde je dostupné vysílání HBO max, včetně HBO GO v České republice. Naplní Snyderův projekt očekávání fanoušků komiksu?

Bruce Wayne (Ben Affleck) je odhodlaný se postarat o to, aby Supermanova (Henry Cavill) oběť nepřišla na zmar. V Lize spravedlnosti Zacka Snydera spojí své síly s Dianou Prince (Gal Gadot) a plánují sjednotit tým superhrdinů, kteří mají zachránit svět před blížící se hrozbou katastrofických rozměrů. Takový úkol se ukáže být obtížnější, než si Bruce představoval, neboť každý z nováčků v týmu svádí boj s vlastní minulostí, kterou musí nechat za sebou, aby zvládli spojit své síly a vytvořit jedinečné společenství hrdinů. 

Společně tak Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) a Flash (Ezra Miller) doufají, že na záchranu planety před zloduchy, jakými jsou Steppenwolf, DeSaad a Darkseid, a jejich strašlivými úmysly ještě není příliš pozdě. 

Zack Snyder se režisérsky podílel na Lize spravedlnosti, která zamířila do kin již v roce 2017. Před dokončením projektu byl ovšem nucen odstoupit, jeho režisérské žezlo tak převzal Joss Whedon, který stojí například za prvními (a úspěšnými) Avengery.

Whedonův počin ovšem nepřinesl očekávané ovace, fanoušci si proto žádali Snyderův původní film - a nakonec dosáhli svého. Snyderův projekt byl znovu oživen, jeho výsledkem je čtyřhodinový film, který diváci budou moci vidět již od 18. března na HBO GO.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!