David Koller, Ewa Farna, Mig 21 a další přivítají jaro na Žižkovské věži

David Koller, Ewa Farna, Mig 21 a další přivítají jaro na Žižkovské věži 

Šest hodin nabitých hudbou slibuje Spring Festival, který bude v sobotu 20. března živě streamovat ze Žižkovské věže. Mezi vystupujícími interprety u příležitosti jarní rovnodennosti nechybí zvučná jména domácí scény. Vstupenky jsou již v předprodeji.

Vítání prvního jarního dne se šesticí koncertů z Tower Parku Praha se odehraje příští sobotu od 17 do 22.15 hodin. Celým festivalem diváky provede známý youtuber Karel Kovář alias Kovy.

Účast jako první potvrdila kapela Mirai, která před čtyřmi lety zamířila do čela žebříčků s hitem Když nemůžeš, tak přidej. „Nikdy jsme nebyli hladovější než teď, protože jsme dlouho nehráli, takže jsme stoprocentně in. Vedle Žižkovské věže bydlím, takže to mám kousek,“ řekl Kovymu frontman skupiny Mirai Navrátil.

Dalším potvrzeným jménem je David Koller se svým bandem, který loni vydal singly My se vám ozveme, Planeta bez paměti či Pouta. „Když nebudeme přímo lézt po miminkách na věži, tak zahrajeme,“ nechal se zpěvák slyšet ve videohovoru s moderátorem.

V line-upu nebude chybět ani herec, dabér a v neposlední řadě také muzikant Vojtěch Kotek se svou formací TH!S, s níž má na kontě dvojici EP – We are TH!S… a …and this is out SH!T. Vystoupí také zpěvačka Ewa Farna. „Koncertů mám hodně, ale dvacátého března máme s celou kapelou čas,“ prozradila Kovymu v jednom z dílů Festivalových vteřin.

Následujícím potvrzeným jménem je Jiří Macháček se svým uskupením Mig 21. „V této době nejsem moc zasekanej a nemusím si kvůli tomu ani otevírat diář. Strašně rád pozvání přijmu,“ souhlasil s vystoupením ve videu. Kapela loni vydala skladbu Hej kámo!, jež je součástí nejnovější kompilační desky Hity a rarity.

Jako poslední slíbil vystoupení Pokáč. „Podívám se do svého kalendáře, mám tam dopředu asi rok volno, takže rád dorazím,“ zažertoval písničkář, jenž slaví úspěch se songy jako Matfyzák na discu nebo Cowboy.

Foto: Facebook David Koller

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!