Stream filmů nominovaných na Českého lva doplní na DAFilms rozhovory s režiséry

Stream filmů nominovaných na Českého lva doplní na DAFilms rozhovory s režiséry 

Osm hraných, šest dokumentárních a šest krátkometrážních snímků nominovaných na Českého lva můžou diváci sledovat až do 14. března na platformě DAFilms.cz. Do předávání cen, které bude 6. března živě přenášet ČT1, doplní online přehlídku streamované rozhovory s filmovými tvůrci.

Online přehlídka nabízí například historický film Krajina ve stínu, životopisný snímek Šarlatán, dokument V síti a řadu dalších. Bezplatně si zájemci mohou pustit nominované televizní počiny, ať už minisérii Herec nebo druhou řadu série Marie Terezie.

 

Speciální program doprovází živé streamy se všemi nominovanými režiséry hraných a dokumentárních filmů, které se uskuteční každý den od 20.30 hodin od 22. února do 5. března. Jako první bude s virtuálním publikem diskutovat režisér dramatu Havel Slávek Horák.

Rozhovory moderované Petrem Vizinou a Táňou Zabloudilovou budou bezplatně dostupné na facebookových stránkách DAFilms a Českého lva nebo na webu dafilms.cz a diváci budou moci filmařům pokládat otázky. „Je to jedinečná příležitost, jak nahlédnout do zákulisí filmové tvorby a poznat inspirativní osobnosti českého filmu,“ nechala se slyšet výkonná ředitelka DAFilms Diana Tabakov.

HARMONOGRAM ROZHOVORŮ:

22. 2. – Slávek Horák (Havel)

23. 2. – Martin Vadas (Kdo jinému jámu)

24. 2. – Andrea Sedláčková (Můj otec Antonín Kratochvíl)

25. 2. – Agnieszka Holland (Šarlatán)

26. 2. – Mira Fornay (Žáby bez jazyka)

1. 3. – Vít Klusák (V síti)

2. 3. – Bohdan Sláma (Krajina ve stínu)

3. 3. – Radovan Síbrt (Postiženi muzikou)

4. 3. – Jan Daňhel, Adam Ol'ha (Alchymická pec)

5. 3. – Petr Zelenka (Modelář)

Foto: Bontonfilm

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Rozhovory

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!