Liga spravedlnosti Zacka Snydera dorazí v březnu na HBO GO. Nový trailer ukazuje i Jokera

Liga spravedlnosti Zacka Snydera dorazí v březnu na HBO GO. Nový trailer ukazuje i Jokera 

Studia Warner Bros. Pictures a DC zveřejnila nové snímky a trailer z chystaného celovečerního filmu Liga spravedlnosti Zacka Snydera. Staronový film, po kterém fanoušci dlouho volali, bude uveden 18. března všude, kde je dostupné vysílání HBO max, včetně HBO GO v České republice.

Bruce Wayne (Ben Affleck) je odhodlaný se postarat o to, aby Supermanova (Henry Cavill) oběť nepřišla na zmar. V Lize spravedlnosti Zacka Snydera spojí své síly s Wonder Woman (Gal Gadot) a plánují sjednotit tým superhrdinů, kteří mají zachránit svět před blížící se hrozbou katastrofických rozměrů.

Takový úkol se ukáže být obtížnější, než si Bruce představoval, neboť každý z nováčků v týmu svádí boj s vlastní minulostí, kterou musí nechat za sebou, aby zvládli spojit své síly a vytvořit jedinečné společenství hrdinů. Společně tak Batman, Wonder Woman, Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) a Flash (Ezra Miller) doufají, že na záchranu planety před zloduchy, jakými jsou Steppenwolf, DeSaad a Darkseid, a jejich strašlivými úmysly ještě není příliš pozdě. Ve filmu se má také objevit Jared Leto jako Joker.

Zack Snyder se režisérsky podílel na Lize spravedlnosti, která spatřila světlo světa již v roce 2017. Před dokončením projektu byl ovšem nucen odstoupit, oficiálně kvůli nečekanému úmrtí v rodině. Jeho režisérské žezlo tak převzal Joss Whedon, který stojí například za prvními (a úspěšnými) Avengery.

Whedon se od původní Snyderovy vize vzdálil a v oproti konkurenčním Avengerům byl film do jisté míry zklamáním. Mezi fanoušky to vedlo k diskuzím, jak by asi vypadala původní (a pravděpodobně značně temnější) verze filmu v režijním podání Zacka Snydera.

Na vlnu zájmu o Snyderův nedokončený film nakonec studio reagovalo velkým návratem - jeho projekt má být oživen. Výsledkem je čtyřhodinový film, který diváci budou moci vidět již 18. března na HBO GO.

Kdy a kde dávají film: Zack Snyder's Justice League

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Podobné filmy

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!