Mistr zápletky Shyamalan chystá nový mysteriózní thriller Old

Mistr zápletky Shyamalan chystá nový mysteriózní thriller Old 

Režisér a scenárista M. Night Shyamalan je podepsán pod řadou úspěšných filmů, jako je Šestý smysl, Znamení či Rozpolcený. Není divu, že fanoušci nedočkavě vyhlížejí nadcházející novinku, která nese název Old. Mrazivý mysteriózní film o boji s časem by měl přijít do kin v létě roku 2021.

Na první pohled rodinná idylka, která ovšem rychle nabere obrátky. Slunný den na pláži přeruší nález mrtvého těla a nevysvětlitelné okolnosti, které nedovolují skupině lidí dostat se z pláže.

A co hůř, utíká jim čas - jeden po druhém musí čelit extrémně rychlému stárnutí. Z dětí se stávají mrknutím oka puberťáci, roky života uběhnou během pár hodin. Jak dlouho svůj závod s časem vydrží? 

Strašidelně-existenciální zápletka je inspirovaná komiksem Sandcastle Pierra Oscara Levyho. Režisérský i scenáristicky se počinu ujal M. Night Shyamalan, který má na svém kontě hity jako je Šestý smysl, Vesnice, Znamení, Rozpolcený nebo Vyvolený. Jeho nejlepší filmy si můžete připomenout v našem výběru.

Ve filmu se objeví Gael García Bernal, Thomasin McKenzie, Alex Wolff, Eliza Scanlen, Abbey Lee, Vicky Krieps a další. Film Old by měl zamířit do kin 22. července 2021.

Foto: Universal Pictures

Kdy a kde dávají film: Čas

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Režie:

Kdy a kde dávají film:

Podobné filmy

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!