Woody Allen pod drobnohledem. Nový dokumentární seriál HBO se věnuje kauze sexuálního obtěžování

Woody Allen pod drobnohledem. Nový dokumentární seriál HBO se věnuje kauze sexuálního obtěžování 

Koncem února odvysílá televize HBO nový čtyřdílný dokumentární seriál Allen v. Farrow. V jeho záběru budou okolnosti rozpadu dvanáctiletého vztahu režiséra Woodyho Allena s herečkou Miou Farrow související s nařčením, že Allen sexuálně obtěžoval svou adoptivní dceru Dylan.

Investigativní dokumentární seriál Kirbyho Dicka, Amy Ziering a Amy Herdy otevírá kontroverzní aféru Woodyho Allena a jeho vztahu s adoptivními dcerami. Woody Allen byl v 90. letech podezříván ze sexuálního zneužívání adoptivní dcery Dylan, jinou adoptivní dcerou Soon-Yi Previn si později vzal za ženu.

Filmařské trio již dlouhodobě točí o nařčeních ze sexuálního obtěžování, tentokrát se do jejich hledáčku dostal Woody Allen. Autoři dokumentu tvrdí, že získali dosud neznámé důkazy. V seriálu se například objeví původní svědectví tehdy sedmileté Dylan, rozhovory s Dylan a Miou Farrowovými, dalšími svědky a vyšetřovateli, anebo upozornění na podivné zacházení s lékařskými zprávami. Allen dodnes tvrdí, že je celý příběh výmysl, on ani jeho žena Soon-Yi Previn se natáčení neúčastnili.

První díl seriálu Allen v. Farrow uvede HBO 21. února, další epizody budou zveřejněny vždy každý následující týden.

Foto: HBO

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!