HBO uvede nový sci-fi seriál Viktoriánky Josse Whedona, tvůrce Buffy nebo Avengers

HBO uvede nový sci-fi seriál Viktoriánky Josse Whedona, tvůrce Buffy nebo Avengers 

Světu přinesl už legendární Buffy, přemožitelku upírů, nebo vdechl život prvním Avengerům Stana Leeho. Režisér a scénárista Joss Whedon se pustil do nového projektu, ve kterém ani tentokrát nechybí superhrdinové. HBO představilo nový teaser k The Nevers (Viktoriánky).

Nový seriál diváky zavede do posledních let vlády královny Viktorie. V centru nového seriálu se pohybují lidé, zejména ženy, s abnormálními schopnostmi. Některé z těchto schopností mohou být okouzlující, jiné zas silně znepokojující. Těmto lidem se říká „Touched“ a společnost na ně hledí skrz prsty.

Společnost se bojí toho, čemu nerozumí.

V hlavních rolích se objeví Laura Donnelly jako vdova Amalia True a nebo také Ann Skelly jako mladá vynálezkyně Penance Adair. Dokáží tyto hrdinky odolat všem zhoubným silám?

Joss Whedon seriál vymyslel, byl jeho hlavním scenáristou, producentem i režisérem. Seriál ovšem provázela řada problémů (včetně současné pandemie, která natáčení narušila, i osobních skandálů Whedona) a tak Whedon nakonec rozpracovaný projekt opustil. Seriál má přes mnohá úskalí natočených 6 epizod a HBO GO jej plánuje odvysílat již v dubnu 2021.

Photo © HBO

Kdy a kde dávají film: Viktoriánky (TV seriál)

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Režie:

Kdy a kde dávají film:

Podobné filmy

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!