Kulturu nezastavíš! Cirk La Putyka vystoupí v Oživených výlohách

Kulturu nezastavíš! Cirk La Putyka vystoupí v Oživených výlohách 

Netradičním způsobem chce zavřené podniky podpořit Cirk La Putyka. Ve čtvrtek 21. ledna od 17 hodin vystoupí herci ve vybraných výlohách v centru Prahy, a to v rámci iniciativy #kulturunezastavis.

Nový projekt Oživené výlohyupozornit na zavřené obchody i kulturu. „Je smutné, že spousta z nás zůstává odkázána jen a pouze na vás, na zákazníky, diváky, posluchače, konzumenty. Přijďte nás podpořit. Kupte si jedno latte nebo knihu z e-shopu a k tomu jeden umělecký zážitek,“ vysvětluje záměr principál souboru Cirk La Putyka Rosťa Novák.

Lidé budou moci podpořit vybraný podnik jak nákupem přes okénko, tak dobrovolným příspěvkem vystupujícím umělcům, a to přímo na místě i na dálku přes web darujme.cz. Herci, akrobati i hudebníci vystoupí ve čtvrtek například ve výlohách podniků Harddecore, Hoffa, Čili bar, Autentista, 100class concept store či EMA espresso bar. Všechny adresy najdete na sociálních sítích Cirku La Putyka a podle pořadatelů se na toto oživení můžeme těšit znova i v nadcházejících týdnech.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Cirk La Putyka (@cirk_la_putyka)

V rámci projektu vystoupí například Andrej Rády, Erika Stárková, Zbyněk Šporc, Iby Pop, Michal Štulík, Kateřina Jáglová, Helena Nováčková, Martin Kadrnožka, Jakub Slovák, Viktorie Georgiev nebo Ethan Law. Akce zároveň vyzývá i další umělce, aby spojili síly se zavřenými podniky a poskytli si tak vzájemnou podporu.

Foto: Jiří Šeda

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!