Sex ve městě se vrátí s desítkou nových epizod. Ale bez Samanthy

Sex ve městě se vrátí s desítkou nových epizod. Ale bez Samanthy 

Streamovací platforma HBO Max oznámila návrat seriálu s ikonickým kvartetem nejlepších kamarádek z New Yorku. Deset nových dílů s podtitulem And Just Like That… by se mělo začít natáčet koncem letošního jara.

Z Carrie, Mirandy a Charlotte, které ztvární všechny původní herečky Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon a Kristin Davis, jsou v připravované sérii už padesátnice. Herečka Kim Cattrall v roli Samanthy se projektu nezúčastní. Děj se bude opět točit okolo úzkého přátelského svazku a milostných avantýr titulních protagonistek.

Vznik očekávaného sequelu prozradila jedna z hlavních představitelek Sarah Jessica Parker krátkým teaserem, který zveřejnila na svém instagramovém účtu. Ve sledu záběrů z pulzující americké metropole definitivně potvrdila, že se diváci mohou těšit na pokračování.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený SJP (@sarahjessicaparker)

S hrdinkami Sexu ve městě jsem vyrůstala. Nemohu se dočkat, kam se jejich příběh plný upřímnosti, jímavosti, humoru a milovaného města, které je definovalo, v nové kapitole posune,“ nechala se slyšet obsahová ředitelka HBO Max Sarah Aubrey.

 

Seriál Sex ve městě podle stejnojmenného románu z pera Candace Bushnell měl na televizní stanici HBO premiéru v roce 1998. Od té doby vzniklo šest sérií čítajících devadesát čtyři epizod, na které navázaly dva celovečerní snímky z let 2010 a 2013 a také retrospektivní seriál The Carrie Diaries ukazující mládí titulní postavy Carrie.

Foto: New Line Cinema

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!