Titanic se nepotápí. Divadlo Na Jezerce posílá optimistické PF do nejistého roku

Titanic se nepotápí. Divadlo Na Jezerce posílá optimistické PF do nejistého roku 

Kapela hraje dál! S takovým heslem vítá příchozí rok 2021 pražské Divadlo Na Jezerce. V nadcházející sezóně se chystá uvést odkládané hry Mašíni a Ze života Čapka, jejichž premiéry zhatila pandemie.

„Omlouváme se všem divákům, kterým donekonečna přesouváme zakoupené vstupenky na další a další termíny. Věřte, že bychom pro vás hry, na které jste se chtěli jít podívat, hráli rádi. Celkem jsme museli zrušit 156 představení plus dvě zmíněné premiéry. O vládních nařízeních se dozvídáme stejně jako vy jen z médií a bohužel vždy až na poslední chvíli,“ sdělilo v novoročním přání divadlo.

V PF 2021 scéna hovoří o nedostatečné debatě na téma situace soukromých divadel v Česku a poukazuje na to, že vládními restrikcemi je podle Divadla Na Jezerce nejvíce postižena právě kulturní sféra, zatímco velké tuzemské továrny zůstávají v provozu.

Přejeme všem našim divákům a všem občanům České republiky lepší příští rok 2021 a díváme se s nadějí k parlamentním volbám, kterých se snad ve zdraví dožijeme,“ uzavřelo PF divadlo.  

Foto: Divadlo Na Jezerce

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!