Odlehčeně o silných ženách. Kapela Napořád vydala klip k singlu Miláček a zve na online koncert

Odlehčeně o silných ženách. Kapela Napořád vydala klip k singlu Miláček a zve na online koncert 

Nedávno založená kapela Napořád ve složení Ondřej Škoch, Petr Kužvart, Barbora Fialová a Josefína Čermáková vydala videoklip k písni Miláček. S nadsázkou zpívají o dvou partnerských dvojicích, výčitkách ve vztazích a dominantních ženách. Singl zazní během předvánočního online koncertu, který formace plánuje na večer 20. prosince.

Dvě ženy a dva muži, které si zahráli sami muzikanti, řeší odlehčeně své vztahové problémy ve videoklipu s retro atmosférou, v němž se prolínají záběry z klubového vystoupení.

Na první poslech je jasné, že v Miláčkovi jednoznačně vedou holky a klukům to docela nandávají. Chtěli jsme toto téma v klipu trochu odlehčit, dát divákům možnost se nad ním povznést a zasmát se. Náš filmařský tým přišel s nápadem na retro styl a náš příběh do něj geniálně zapadl. Koncertní závěr v klubu Retro Music Hall jsme si všichni moc užili,“ nechala se slyšet zpěvačka Barbora Fialová.

Hudbu složil Ondřej Škoch, text songu sepsal Viktor Hlobil, jenž je zároveň autorem scénáře klipu. „Miláček k nám přišel rychle a nečekaně. Viktor přinesl text, který mě okamžitě inspiroval k hudbě. Jsem žena. Nech si o mně zdát! byl refrén, který si s námi v létě publikum zpívalo hned po prvním poslechu,“ vysvětlil Škoch.

Singl Miláček bude součástí připravované debutové desky, která by měla spatřit světlo světa na jaře 2021. Na albu spolupracuje známý britský producent Clint Murphy, jenž má na kontě společné počiny s Manic Street Preachers nebo 50 Cent. „Až se rozvolní koronavirová opatření, plánujeme s Clintem dotočit zbytek desky,“ uvedl trumpetista Petr Kužvart.

Foto: archiv kapely

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!