My jsme matky! Berenika Kohoutová s Jakubem Prachařem zpívají o rodičovství a zvou na nový film

My jsme matky! Berenika Kohoutová s Jakubem Prachařem zpívají o rodičovství a zvou na nový film 

Ondřej Gregor Brzobohatý složil k nové komedii Matky stejnojmennou titulní píseň, kterou nazpívala Berenika Kohoutová spolu s Jakubem Prachařem. Čtyři kamarádky – nastávající, či zasloužilé maminky ve snímku, jehož premiéru na příští rok odsunula současná uzávěra kin, hrají Hana Vagnerová, Petra Hřebíčková, Sandra Nováková a Gabriela Marcinková.

Mateřství je věc, která se rozhodně nedá obsáhnout v jedné písni, filmu, seriálu ani osmdesátihodinovém dokumentu. Ale rozhodně stojí za to se o to pokusit a myslím, že píseň Matky mateřství přibližuje opravdu vtipně,“ nechala se slyšet Berenika Kohoutová, jež je sama maminkou desetiměsíční Loly.

Hlasově ji v songu doplnil Jakub Prachař, jenž se v komedii představí coby obětavý partner prvorodičky v podání Hany Vagnerové.

Kromě ústřední skladby složil Ondřej Gregor Brzobohatý i celý soundtrack k filmu, pro kterého prý byl největší múzou samotný námět snímku. „Herci, scéna, kamera, dynamika střihu – to všechno vás inspiruje a dokáže navodit ten správný pocit, kdy se rozhodujete, jaká hudba se kam hodí,“ vysvětlil.

Některé jeho písně jsou i součástí děje, diváci uslyší zpívat herce Vladimíra Polívku, jenž ztvárnil muzikanta zamilovaného do Petry Hřebíčkové vdané za workoholika Jiřího Langmajera.

Matky jsou celovečerní prvotinou třiatřicetiletého režiséra Vojtěcha Moravce. O scénář se postarala taktéž debutující Vanda Zaplatílková s herečkou Sandrou Novákovou. 

Foto: Universal Music

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!