SOUTĚŽ: Království. Vyhrajte novinku severského mistra detektivky Joa Nesbøho

SOUTĚŽ: Království. Vyhrajte novinku severského mistra detektivky Joa Nesbøho 

Jeden ze současných nejprodávanějších autorů Jo Nesbø napsal temný román o dvou bratrech, kteří zápasí s vlastními démony. Zasoutěžte si s námi o výtisk!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Roy se po celý život nevymanil z tichého horského městečka na rozdíl od svého bratra Carla, který z něj utekl hned, jak to šlo. Ztracený sourozenec se ale po dlouhé době vrací na rodné místo i se záhadnou novou manželkou a velkými byznysovými plány. Ve městě začíná vřít napětí a dochází k záhadným úmrtím tamních obyvatel. Jak jsou bratři zapleteni do zdejší nepěkné historie?

Nový román Království věhlasného spisovatele Joa Nesbøho je samostatným dílem podobně jako novely Syn či Lovci hlav, nenavazuje tak na oblíbenou krimi sérii s hrdinou Harrym Holem.

Chcete vyhrát knihu Království? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 3x1 výtisk.

Soutěžní otázka:

Ze které skandinávské země pochází Jo Nesbø?

A) Norsko

B) Finsko

C) Dánsko

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz (do předmětu e-mailu napište KRÁLOVSTVÍ). Výherce vyhlásíme v pondělí 21. prosince. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Kniha Zlín

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!