SOUTĚŽ: Ikabog. Vyhrajte pohádkový příběh z pera J. K. Rowlingové

SOUTĚŽ: Ikabog. Vyhrajte pohádkový příběh z pera J. K. Rowlingové 

Autorka fenomenální knižní série o Harrym Potterovi J. K. Rowlingová napsala napínavou pohádku, do níž ilustracemi přispěly české děti. Zasoutěžte si s námi o výtisk!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Pohádku Ikabog napsala spisovatelka pro své vlastní děti už před dekádou a během pandemie se ji rozhodla vydat knižně. Vypráví o kdysi šťastném království Přehršlánie, jež oplývalo bohatstvím. Jeho blahobyt se rozhodl narušit zlý Ikabog, jenž unesl dvě ratolesti.

Publikaci doprovází přes třicet dětských ilustrací, které zvítězily v letošní soutěži. „Množství i kvalita obrázků, které do soutěže dorazily, nás doslova ohromily. Přišlo na pět set ilustrací z celé republiky, převážně od starších dětí, ale i od těch menších. Vybrat je nebylo vůbec snadné,“ uvedl šéfredaktor nakladatelství Albatros Petr Eliáš, který se postaral o český překlad knihy.

J. K. Rowlingovou nejvíce proslavilo sedm knih o mladém kouzelníkovi Harrym Potterovi, který bojuje s největším černokněžníkem všech dob Lordem Voldemortem. Česky vyšly i spin-offy Famfrpál v průběhu věků, Fantastická zvířata a kde je najít a Bajky barda Beedleho. Před pár lety navíc vzniklo pokračování příběhu v podobě divadelní hry Harry Potter a prokleté dítě. Pod pseudonymem Robert Galbraith publikuje detektivní sérii o Cormoranu Strikeovi, věhlasu se dočkal i její román Prázdné místo.

Chcete vyhrát knihu Ikabog? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 3x1 výtisk.

Soutěžní otázka:

Jak se ve skutečnosti jmenoval úhlavní nepřítel Harryho Pottera nazývaný Lord Voldemort?

A) Sirius Black

B) Tom Riddle

C) Alastor Moody

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz (do předmětu e-mailu napište BRADAVICE). Výherce vyhlásíme v pondělí 7. prosince. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Albatros

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!