SOUTĚŽ: Egon: Děsná psina. Vyhrajte knihu napsanou pohledem stárnoucího německého ovčáka

SOUTĚŽ: Egon: Děsná psina. Vyhrajte knihu napsanou pohledem stárnoucího německého ovčáka 

Petra Baďurová zapisovala po celý rok fiktivní deníček svého německého ovčáka Egona, který loni vydala i knižně. Zasoutěžte si s námi o výtisk!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Anebo jindy. Leželi jsme tenkrát na zahradě s mym bráchou Ronym. Vona na lavičce nás hladila stereo. Najednou ztuhla: Sedni! Prohrábla mi krk svym rudym drápem. Rozhrnula podsadu a přiblížila k ní zrak. Pak zvolala směrem ke garáži: „Pocem! Chceš něco vidět? Bradavice!“ Šmejdila vyplašeně dál v mý podsadě. „A hele! Ještě jedna. A rovnou XXL. No to je jasný. Jsou virový. Líhnou se jak houby po dešti. Ještě aby to tak chytnul Rony. To bych to schytala.“

Ukázka pochází z knížky Egon: Děsná psina, která nabízí fiktivní deníček autorčina psa, s nímž prožila dvanáct let. Publikaci plnou autentických zážitků ze života pejskařů v metropoli a odposlouchaných hlášek o každodenních radostech a strastech chovatelů domácích mazlíčků obohatila o archivní fotografie, historky, vzpomínky a komentáře.

Chcete vyhrát knihu Egon: Děsná psina? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 1 publikaci s osobním věnováním Petry Baďurové.

Soutěžní otázka:

Jak se nazývá obor, který se zabývá studiem psů?

A) konchologie

B) entomologie

C) kynologie

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz (do předmětu e-mailu napište EGON). Výherce vyhlásíme v pondělí 23. listopadu. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Titanic

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!