Jelen prozrazuje jediné, co chce. Novým singlem oznamuje své třetí album

Jelen prozrazuje jediné, co chce. Novým singlem oznamuje své třetí album 

Singlem Jediný, co chci, k němuž v neděli vyšel videoklip, udává kapela Jelen nový hudební směr, jímž se podle frontmana Jindry Poláka vrací do současnosti. V pořadí třetí deska spatří světlo světa koncem ledna příštího roku.

Nové album vznikalo během letošní nedobrovolné přestávky, kvůli níž muselo uskupení Jelen zrušit na sedmdesát koncertů. „Nečekaně se nám vytvořil časový prostor, který jsme se rozhodli využít k dopracování a k natáčení nových písní,“ uvedl zpěvák a autor textů Jindra Polák.

Myslíme si, že žánrům, které nás inspirovaly, jsme už dostatečně splatili dluh. Jsme starší a zkušenější, ale tvůrčí energie máme víc než kdykoliv předtím. Cítíme, že nastal čas se vrátit do současnosti. Soundem kapely, ale i obsahem našich písní," popsal styl nové nahrávky.

Čerstvou písní Jediný, co chci se Jelen snaží oslovit posluchače napříč generacemi a otevřít novou etapu svého působení.

O našem novém albu mluvíme interně v kapele jako o návratu do současnosti. V tomto duchu jsme mluvili i s režisérem klipu Ondřejem Urbancem. Nechtěli jsme video s příběhem, chtěli jsme jen hrát a užít si natáčení. Poprvé v ateliéru. Poprvé s naším novým bubeníkem Vítkem," upřesnil Polák.

Video se natáčelo v pražském ateliéru Loft Bubny. „Už při obhlídkách nás zaujal hippies karavan, který jsme se rozhodli použít při natáčení. Je to auto, které symbolizuje svobodu, a ten pocit uvolněnosti jsme se snažili dostat i do výsledku naší práce,“ nechal se slyšet Urbanec.

Frontman kapely Jelen Jindra Polák. Foto: Radek Kudláček

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!